En skön dusch efter golfrundan

Många tror att de inte blir svettig av en golfrunda men ack så fel de har. Vare sig du spelar en solig dag eller en mulen dag så är golf faktiskt krävande. Dessutom är det ibland långa distanser du måste gå från hål till hål.

Då är en uppfriskande dusch efter golfrundan ett absolut måste. Att duscha efter fysisk aktivitet är viktigt på grund av att bakterier kan gro i svett som kan orsaka hudproblem och infektioner.

Gör duschen speciell

Ibland behöver du kanske lite motivation för att hoppa in i duschen när du kört 18 hål och bara vill slappna av. Då tycker vi att du ska göra duschen till en så behaglig upplevelse som möjligt.

Sätt på lite skön musik i badrummet och tänd ett doftljus för att få en avslappnande stämning. Vi rekommenderar även att du använder bra produkter i duschen. Tänk till exempel naturliga, ekologiska produkter.

Det är bra för både kropp och själ att kosta på sig det där lilla extra i duschen. Du kan beställa dina produkter online för att göra det ännu enklare. Ta hand om din hud och din kropp lika väl som du tar hand om dina golfklubbor.

Den kommer att tacka dig.