Snygg utanför banan

Sport och fritidsaktiviteter tar allt mer av vår lediga tid. Många av oss vill också identifiera oss med de aktiviteter vi gärna deltar i. Det kan vi göra genom att klä oss på ett sätt som talar om vilken actionsport vi gärna utövar. Om du söker på nätet kan du lätt hitta något som stämmer överens med hur du vill se ut på din fritid.

Du kan också klä dig neutralt

Det finns trots allt tillfällen där du inte kan eller bör klä dig i dina favoritkläder. Du kanske ska delta i en affärslunch eller vara representativ på något annat sätt. Då får du inför detta tillfälle ta reda på vad som gäller och vad som är trendigt. Till din hjälp finns modetidningar som visar hur du ska klä dig och vilka accessoarer som är trendiga.

Ibland funkar casual clothing

Vi ska naturligtvis inte döma ut fritidskläder i alla sammanhang. Har du uppdraget att medverka vid en mässa som har fritid som tema? Då är det läge att se i garderoben om du har fräscha kläder som matchar det tema som du har i montern. Spelar du golf på fritiden och din monter stämmer med det temat har du säkert inga svårigheter att klä dig snyggt.